Не варто чекати, що росіяни втомляться - начальник ГУР

Не варто чекати, що росіяни втомляться - начальник ГУР

За словами генерала Буданова

З огляду на поповнення російських військ шляхом прихованої мобілізації немає сенсу чекати вичерпання наступального потенціалу окупантів. Після отримання достатньої кількості західної техніки та стабілізації лінії фронту, українські сили підуть у контрнаступ.

Як повідомляє Головне управління розвідки Міністерства Оборони, про це очільник відомства генерал-майор Кирило Буданов заявив у інтерв'ю для британської інформаційної агенції Reuters.

“росія поповнює свої збройні сили за рахунок прихованої мобілізації, тому немає сенсу чекати, поки її наступальний потенціал вичерпається”, – розповів очільник української воєнної розвідки.

[caption id="attachment_37111" align="aligncenter" width="1024"] Генерал-майор Кирило Буданов
Фото: President.gov.ua[/caption]

На думку генерала-майора Буданова, Україна може домогтися перемоги над росією лише за допомогою військової сили.

“Стратегія дуже проста. Стабілізувати ситуацію. Отримати необхідну кількість техніки й підготувати необхідну кількість сил і засобів для початку контрнаступу, щоб повернути всю нашу територію”, – повідомив начальник ГУР МО України.

Попри втому від війни, яка у певний момент особливо помітно почала проявлятися черед окремих кіл західної політичної еліти, воєнна перемога над росією і далі є єдиним можливим варіантом досягнення миру.

“Нам не варто чекати дива, що вони втомляться, перестануть хотіти воювати і так далі. Ми відвоюємо свою територію в результаті нашого контрнаступу”, – підсумував генерал-майор Кирило Буданов.

Нагадаємо, раніше начальник ГУР Міноборони повідомив, що бойові дії на фронті можуть звестися до мінімуму до кінця 2022-го року. Переломний момент на фронті, де станом на кінець червня російська армія наступає з великими втратами, а на окремих ділянках тримає оборону, може настати вже на початку серпня.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності