Міла Куніс почала сприймати себе українкою

Міла Куніс почала сприймати себе українкою

Зірка, яка за власними словами говорила всім, що вона з росії, організувала масштабну кампанію пожертв для України

Відома голлівудська акторка Міла Куніс, яка народилась у Чернівцях, почала сприймати себе українкою лише після повномасштабного вторгнення росіян 24-го лютого, проте зараз організувала масштабну кампанію збору коштів для допомоги Україні.

Про трансформацію відомої акторки повідомило CNN.

За словами самої акторки, з огляду на нетривалість життя в на той момент окупованій СРСР Україні, а також російську мову, якою послугувались вдома, вона вважала себе росіянкою. Родина акаторки емігрувала до США у 1991-у році, коли їй було 7,5 років.

"Якби я сказала слово Україна, ніхто б не знав, де ця країна розташована на карті, і тому я сказала собі:"це виснажує". Давайте просто зупинимося на великій червоній крапці там, і я говорила, що я з росії багато-багато років", - сказала Міла Куніс Ерін Бернетт з CNN.

Як заявила акторка американським журналістам, у лютому минулого року, коли почалось повномасштабне російське вторгнення в Україну, вона знайшла нове почуття гордості за країну, де народилася. Вона чітко дала зрозуміти: "Я українка, яка розмовляє російською, і я виявила, що виправляю себе та своїх друзів, які теж з України".

[caption id="attachment_36995" align="aligncenter" width="1200"] Фото ілюстративне
Джерело: The Day Made[/caption]

Після вторгнення приблизно третина громадян України були змушені покинути свої домівки, а понад п’ять мільйонів шукали притулку в інших країнах.Перегляд новин про війну сильно вплинув на Куніс.

"Як мати, щоразу, коли бачу будь-яку шкоду, заподіяну дітям, відчуваю невимовний біль, тому що все, що ви хочете зробити, — це допомогти дитині. Ось і все; це буквально все, що я хочу зробити", заявила акторка.Куніс та її чоловік Ештон Катчер вирішили зібрати гроші та допомогти забезпечити  українських біженців житлом та постачанням.Вони співпрацювали з GoFundMe.org, яка створила технічну структуру для прийому пожертв за кілька годин. Згідно зі збором коштів, пожертвування безпосередньо приносять користь  Flexport.org  і  Airbnb.org , двом організаціям, які активно працюють на місцях, надаючи негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує. Flexport.org організовує постачання допомоги до місць для біженців, а Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло.Куніс і Катчер назвали свою кампанію  Stand With Ukraine  і запустили її на початку березня з метою зібрати 30 мільйонів доларів. Пара пожертвувала 3 мільйони доларів. Всього через два тижні вони перевищили свою мету, а у відео сказано, що 65 000 людей зробили внесок.На сьогодні «Stand with Ukraine» зібрав понад 36 мільйонів доларів, а пожертвування зробили понад 75 тисяч людей.Нагадаємо, 30 квітня голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі завітала до Львова. Її візит породив ряд мемів, перш за все після відвідин зіркою пекарні у спальному районі міста, де її впритул не помітив місцевий хлопець. За словами 14-річного Юліана, який завдяки цьому став інтернет-знаменитістю, зірка в реальності дуже красива, проте він не помітив її, занурившись у прослуховування музики.Втім, візит Джолі був з цілком серйозною метою.Зірка прибула до України з гуманітарною місією. Відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська. Під час візиту до Львова американської акторки Анджеліни Джолі в місті лунали сирени повітряної тривоги. Зірка не розгубилася та пішла в безпечне місце. У мережі гучно відреагували на приїзд гості з-за океану. 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності