• Головна
  • Новини
  • Працівники Львівської ОВА до свого професійного дня здали кров на донорство

Працівники Львівської ОВА до свого професійного дня здали кров на донорство

Працівники Львівської ОВА до свого професійного дня здали кров на донорство

У Львівській обласній військовій адміністрації по-особливому відзначили день державної служби. Працівники відмовились від традиційний відзнак і колективно здали кров для тих, хто її потребує.

"Зробили це пів сотні наших співробітників. Дехто – вперше. Від 24 лютого події розгорталися дуже швидко. Та службовці ЛОВА навчилися жити у невідомості і маленькими, але дуже важливими справами допомагати країні", - кажуть у пресслужбі.

Розповідають, що багато держслужбовців волонтерили на вокзалі, на гуманітарних складах, у прихистках, допомагали забезпечувати людей гарячою їжею і одягом, їздили та продовжують їздити в райони, щоб допомогти вирішити проблеми на місці.

"Докладаються, щоб в області було паливо, дбають про продовольчу безпеку, зустрічаються з багатьома закордонними організаціями, щоб отримати допомогу для України. Більшість протягом перших тижнів, а дехто і місяців, – працювали без вихідних. Це і є служіння. Ваша праця важлива. Ми цінуємо її", - каже голова Львівської ОВА Максим Козицький.

 А ініціативу з донорством крові мвирішили зробити доброю традицією. Тож передають естафету іншим ОВА.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності