російська пропаганда імітує підтримку китаю

російська пропаганда імітує підтримку китаю

російська пропаганда знову маніпулює

російська пропаганда поширює статтю китайського політолога Міньсінь Пейя, розповідаючи про "безсилля Заходу перед "союзом росії та Китаю".

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

"Росія продовжує намагатись сформувати враження, що рф має потужну підтримку на міжнародній арені", — пише Центр протидії дезінформації.

У авторському матеріалі, опублікованому Bloomberg, справді йдеться про те, що Китай та рф зберігають "стратегічну єдність", яка є геополітичним викликом Заходу

Також Міньсінь Пей зазначає, що Китай та рф об’єднують "схожі націоналістичні цінності та глибока антипатія Заходу". У матеріалі автор не згадує про "безсилля" країн Заходу перед росією та Китаєм.

А в інших виданнях автор пише, що путін прагне втягнути Китай у військовий конфлікт, але Китай намагається надавати підтримку рф без прямої участі у конфлікті та не перетинаючи "червоні лінії" США.

За словами Міньсіня Пейя, Китай опинився у складному становищі через підписану 4.02.2022 заяву про стратегічне партнерство з рф.

Нагадаємо, рф поширює наратив, що влада Польщі на вимогу Києва депортуватиме українських чоловіків “мобілізаційного” віку. Проте в Україні стверджують — повідомлення фейкове.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності