• Головна
  • Новини
  • У Нью-Йорку знищили 100 мотоциклів, заборонених на вулицях міста

У Нью-Йорку знищили 100 мотоциклів, заборонених на вулицях міста

У Нью-Йорку знищили 100 мотоциклів, заборонених на вулицях міста

Мер Нью-Йорка Ерік Адамс назвав їх надзвичайно небезпечними

У нью-йоркському районі Бруклін 21 червня в присутності мера найбільшого міста США було знищено 100 мотоциклів. Міський голова Ерік Адамс заявив, що це частина кампанії з "очищення" міста від подібних транспортних засобів.

Відео знищення мотоциклів оприлюднила у своєму обліковому записі в Twitter CBC News.

"Майже 100 дірт-байків (компактний мотоцикл на паливі або ж акумуляторах - ред.) і всюдиходів, конфіскованих поліцією Нью-Йорка, були зруйновані бульдозером у вівторок у районі Нью-Йорка Бруклін", - йдеться у повідомленні.

Мер Ерік Адамс назвав транспортні засоби, які заборонені на вулицях міста, "надзвичайно небезпечними".

Як повідомляє Neu York Post, загалом 92 нелегальні атракціони були подрібнені під бульдозером на автостанції біля затоки Гованус в Брукліні,  оскільки Адамс пообіцяв продовжити війну мерії проти несанкціонованих машин для відпочинку. Зауважимо, що мотоцикли не заборонені вуличним законодавством у місті.

"Поліція Нью-Йорка почула дзвінок, і вони виконали геркулесову задачу, щоб позбутися цих гучних, страхітливих, небезпечних і незаконних мотоциклів і квадроциклів, які є на наших вулицях", – сказав мер на пресконференції.

Адамс сказав, що цього року поліція Нью-Йорка вивезла з вулиць Великого Яблука близько 900 мотоциклів і квадроциклів — на 88% більше, ніж минулого року.

"Протягом багатьох років ми були свідками того, що відбувається, коли вони йдуть під контроль або ми не контролюємо їх. Вони продовжують рости знову і знову і знову. І я не збираюся відмовлятися від своєї обіцянки та зобов’язань позбавити наші вулиці від цих мотоциклів і зробити всі наші райони місцем, де люди зможуть пересуватися", – сказав він

Адамс сказав, що транспортні засоби не були перепродані, щоб гарантувати, що вони не повернуться в місто і не спричинять ще більше хаосу на вулицях.

Нагадаємо, 20 червня, на автодорозі “Львів-Краковець” неподалік селища Івано-Франкове, що у Яворівському районі, внаслідок ДТП загинув водій мотоцикла "Ямаха".

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності