• Головна
  • Новини
  • окупанти грабують пенсіонерів у Маріуполі, а награбоване продають у магазинах

окупанти грабують пенсіонерів у Маріуполі, а награбоване продають у магазинах

окупанти грабують пенсіонерів у Маріуполі, а награбоване продають у магазинах

У Маріуполі завелися банди

У Маріуполі почалися перші пограбування пенсіонерів. Крім того, у місті розповсюджується розбій та мародерство.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Вже почались перші пограбування пенсіонерів. Враховуючи, що це найбільш незахищена частина населення і вже отримала гроші від окупантів — почались розбої. Люди зі зброєю відбирають все отримане. Сказати однозначно хто це — важко. Але “поліція днр” закриває очі і удає, що нічого не відбулося. І це лише початок", — пише посадовець.

Андрющенко вважає, що пограбування — частина сценарію контролю населення не через репресивну машину, а через банди — ватажків, яких будуть контролювати росіяни (зокрема кадирівці, які базуються в Новоазовську).

Окрім пограбувань на вулиці вже відкрито вийшли мародери з продажем прикрас, награбованих по магазинах.

"Основні покупці  росіяни мчсники та інша російсько-донецька сволота. Так само тут діють імпровізовані ломбарди, де маріупольці за безцінь віддають ювелірні прикраси. “Кришує” безпосередньо пан Фтіц, який очолює Жовтневу (Центральну) райадміністрацію окупантів. Він узгоджує “патенти”, не без міської адміністрації. Колаборанти продовжують свій бізнес на кістках", — доповнив радник мера Маріуполя.

Нагадаємо, у Маріуполі росіяни почали повільну ексгумацію померлих. Викопують тіла, вантажать на трактори й звозять в “морг на Метро”. Через спеку з моргу одразу до поховання в братських могилах.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності