• Головна
  • Новини
  • "Найбільш тупа частина!": окупант про те, чому так довго затримується на війні

"Найбільш тупа частина!": окупант про те, чому так довго затримується на війні

"Найбільш тупа частина!": окупант про те, чому так довго затримується на війні

Окупант каже, що на Сахаліні вже нікого не лишилося, бо всі воюють в Україні

Окупанти все менше довіряють своєму військовому керівництву та сумніваються у інтелектуальних здібностях своїх "братів по зброї".

Про це стає відомо з перехопленої розмови окупантів, яку опублікувало Головне управління розвідки МО України.

У новій перехопленій розмові окупант розповідає дружині про причини довгого перебування на війні. А також шукає способи повернутися назад.Розповідає, що командир корпусу повідомив, що вони тут залишаться ще надовго.

"Наша бригада, хоч і на Сахаліні, найвідсталіша. Всі по чотири місяці, потім по три місяці. А ми тут на пів року. Командир що буде говорити? Я йому вже не вірю, якщо він мене з продовженням не допоміг і обдурив. Чого йому далі вірити?", — каже окупант.

Росіянин пояснює, що на Сахаліні, де дислокується його частина, вже нікого не залишилось, оскільки всіх кинули в Україну. Тому, йому треба отримати якусь довідку про хворобу. Можливо тоді відпустять додому.

Жінка питає про причини такого довгого перебування на війні: "Ви найбільш бойова частина?" На що отримує пряму відповідь: "Найбільш тупа частина".

Нагадаємо, в Україні запустили сайт з даними про російських воєнних злочинців. Проєкт також збиратиме докази протиправних дій окупантів, щоб потім можна було їх покарати.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності