• Головна
  • Новини
  • Корегували ракетні обстріли: в Україні викрили цілу мережу російської агентури

Корегували ракетні обстріли: в Україні викрили цілу мережу російської агентури

Корегували ракетні обстріли: в Україні викрили цілу мережу російської агентури

19 агентів рф, які корегували ракетні обстріли по українських містах та здавали позиції ЗСУ затримала Служба безпеки України. Масштабну спецоперацію провели у Києві, Харкові, Одесі, Запоріжжі, а також у Дніпропетровській і Вінницькій областях.

[subscribe]

"Затримані коригували ракетні обстріли українських міст і розвідували позиції підрозділів ЗСУ, збирали інформацію щодо місць утримання російських полонених. Також займалися підбором даних про учасників національного спротиву, які підпільно протидіють загарбникам на тимчасово окупованих територіях півдня", - йдеться у повідомленні СБУ.

За даними слідства, групою керував агент фсб, який перебував в одному з районів Херсонщини. Одержані від інформаторів розвіддані він передав представникам російських спецслужб, серед яких – радник так званого "голови Криму" аксьонова.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, нещодавно СБУ заблокувала київську ІТ-компанію, яка розробляла програмне забезпечення для окупаційних адміністрацій на сході України.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності