• Головна
  • Новини
  • Реабілітація та санаторно-курортне лікування: Фонд соціального страхування України відновлює роботу

Реабілітація та санаторно-курортне лікування: Фонд соціального страхування України відновлює роботу

Реабілітація та санаторно-курортне лікування: Фонд соціального страхування України відновлює роботу

Щоб  забезпечити реабілітацією застрахованих осіб і членів їх сімей, а також санаторно-курортним лікуванням потерпілих на виробництві, потрібно укласти тристоронні договори

Фонд соціального страхування України відновлює направлення українців на реабілітаційне та санаторно-курортне лікування. Повний курс лікування фінансується за кошти Фонду.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

Щоб  забезпечити реабілітацією застрахованих осіб і членів їх сімей, а також санаторно-курортним лікуванням потерпілих на виробництві, потрібно укласти тристоронні договори. Таке лікування можливе у санаторно-курортних закладах, які не входять до переліку територіальних громад, що знаходяться в районі проведення воєнних (бойових) дій.

Також реабілітація не можлива у  закладах, що перебувають у тимчасовій окупації. Відповідні території визначаються наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25.04.2022 № 75, який постійно оновлюється.

Проконсультуватися щодо реабілітації можна у спеціалістів Дрогобицького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області за адресою м. Дрогобич, вул. Пилипа Орлика 14/1 або за телефонами (0244) 1-07-31, 3-79-89.

Нагадаємо, у львівському Охмадиті відкрили кабінет реабілітації, що відповідає європеським стандартам.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності