• Головна
  • Новини
  • У Мелітополі фермери отруїли черешні та нагодували ними кадирівців

У Мелітополі фермери отруїли черешні та нагодували ними кадирівців

У Мелітополі фермери отруїли черешні та нагодували ними кадирівців

Дев’ятьох окупантів довелося навіть госпіталізувати

У Мелітополі з окупантами почали боротися фермери-партизани. Вони обприскують черешні спеціальним хімікатами та отруюють рашистів. Ненажерливі загарбники забирають ягоду у місіцевих за "просто так", а потім хворіють. Про це заявив Мелітопольський міський голова Іван Федоров в ефірі телемарафону.

[subscribe]

"Черговий подарунок наші фермери приготували рашистам - це нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання у тих, хто крав її у фермерів. Це черговий вид партизанського опору, який є на території Мелітопольського району. Не треба нічого у нас красти! Це все вирощувалося наполегливою працею наших фермерів", - розповів Федоров.

За інформацією місцевих ЗМІ, отруєну черешню передали саме кадировським воякам. Потруїлися два відділення чеченських військовослужбовців, дев’ятьох довелося навіть госпіталізувати.

До слова, за інформацією Федорова, в Мелітополі 99% громадян чинять опір окупаційній владі.

Нагадаємо, у Мелітополі цього року добрий врожай черешні. Однак через заборону окупантів вивозити ягоди на підконтрольну Україні територію на гуртових ринках міста та Мелітопольського району кілограм ягоди продають по 10 грн.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності