• Головна
  • Новини
  • У Німеччині на міжнародній виставці представили львівський бренд туристичного одягу

У Німеччині на міжнародній виставці представили львівський бренд туристичного одягу

У Німеччині на міжнародній виставці представили львівський бренд туристичного одягу

Дизайнери наголосили та привернули увагу міжнародної спільноти до повномасштабної війни в Україні

Львівський бренд туристичного спорядження та одягу Turbat представив свою продукцію на українському стенді на міжнародній виставці у німецькому Мюнхені, повідомляє Львівська ОВА.

Цьогорічний стенд складався з двох частин, щоб ще раз наголосити та привернути увагу міжнародної спільноти до повномасштабної війни в Україні.

У темній частині стенда показана сучасна реальність, як ціла Україна живе та працює в укриттях. Спальники, килимки і намети були створені брендом, щоб відчувати свободу. Зараз вони служать, щоб захистити свободу жити і подорожувати.

Світла частина стенда про майбутнє, за яке ми боремось: за свободу створювати та бути успішними. В цій частині представлено українські бренди туристичного спорядження та їхні флагманські продукти.

"Ми бачимо, як поступово світ починає втомлюватися від російсько-української війни, однак участь у такого роду заходах показує усій міжнародній спільноті, що ми не здаємося на жодному з фронтів, ми боремося та віримо у мирне українське майбутнє", – прокоментував керівник департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Нагадаємо, у Ходорові, що у Стрийському районі, запрацював соціальний магазин “Все за дякую”.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності