• Головна
  • Новини
  • Випробовують нові зразки зброї на українцях: заступниця міністра оборони України розказала, якою зброєю воюють росіяни

Випробовують нові зразки зброї на українцях: заступниця міністра оборони України розказала, якою зброєю воюють росіяни

Випробовують нові зразки зброї на українцях: заступниця міністра оборони України розказала, якою зброєю воюють росіяни

Російська армія перевершує українську за кількістю особового складу та озброєння "в рази", і для паритетної відповіді Україні потрібне озброєння

російські окупанти випробовують в Україні нові зразки зброї. Організація Amnesty International повідомила, що зафіксувала застосування російськими окупантами у Харкові касетні боєприпаси 9Н210/9Н235.

Про це в етері всеукраїнського марафону заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.  Вона нагадала, що росія використовує в Україні широкий спектр забороненої міжнародними нормами зброї:

"Ба більше, у них частина озброєння на випробуваннях, на дослідженнях. Вони фактично використовують цю війну для випробування своїх нових зразків зброї, і все це тут застосовується. Якась зброя у них тут проходить "успішне" випробування, деякі зразки виявляються надзвичайно роздутими за своїми якісними характеристиками… На жаль, росія порушує всі норми та звичаї війни, воюючи з Україною", - зауважила заступниця міністра оборони.

За словами заступниці міністра, російська армія перевершує українську за кількістю особового складу та озброєння "в рази", і для паритетної відповіді Україні потрібне озброєння.

Нагадаємо, у перехоплених розмовах ворога окупанти зізнаються, що застосовують в Україні фосфорні бомби.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності