• Головна
  • Новини
  • російський найманець з Донецька воював проти власного сина

російський найманець з Донецька воював проти власного сина

російський найманець з Донецька воював проти власного сина

За словами донеччанина Миколи Замогильного, у складі військ т.з. "ДНР" він цілеспрямовано розстрілював об'єкти, в яких були мирні мешканці. При цьому, що його дружина з сином ще з 2014-го року проживають на підконтрольній Україні території.

Мешканець Донецька Микола Замогильний ще з 2015-го року воює проти Україні у складі формувань російських найманців, попри те, що його дружина з сином ось вже як 8 років мешкають в Дніпрі. Потрапивши в полон до ЗСУ він зізнався у військових злочинах проти цивільного населення та розповів, що його син воює проти окупантів лавах ЗСУ

Як інформує Lviv.Media, про це повідомила Служба Безпеки України.

[caption id="attachment_34377" align="aligncenter" width="935"] Микола Замогильний
Фото: СБУ[/caption]

Чоловік зі складною сімейною історією окрім всього фактично зізнався у військових злочинах. Він розповів, що воюючи на боці держави-терориста як танкіст, у березні цього року прибув до зони бойових дій на Луганщині, для посилення російського наступу.

Замогильний зізнався, що розстрілював із танка хімзавод "Зоря" у Рубіжному, драматичний театр і житлові будинки у старій частині Сєвєродонецька, де ховалися від обстрілів мирні містяни. За наказом росіян він рівняв місто з землею, "прокладаючи проходи" для своєї піхоти. Саме під час боїв на Луганщині військовослужбовці ЗСУ взяли у полон його та кількох інших зрадників.

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, армія росії продовжує відчайдушні спроби зламати оборону ЗСУ та захопити Сєвєродонецьк.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності