В Україні арештували активи "Моршинської"

В Україні арештували активи "Моршинської"

В Україні арештували корпоративні права підприємств, які є одними з найбільших виробників мінеральної води в Україні. Вони належать російському олігарху. Про це повідомляє Офіс генпрокурора в Telegram.

Арешт накладено на загальну суму понад 53,4 млн грн. Серед усього - цінні папери та грошові кошти. Бенефіціарним власником яких є російський олігарх. Який прокручував все через кіпрські компанії.

"російський олігарх із бізнесменами, шляхом укладання правочинів із продажу корпоративних прав, намагалися уникнути можливих санкцій та застосування заходів примусового вилучення прав власності, передбачених законодавством України", - кажуть в Офісі Генпрокурора.

Як повідомляє "УП", ідеться саме про "Моршинську" Михайла Фрідмана. Він разом із партнерами Германом Ханом і Петром Авеном володіє компанією IDS Group Ukraine, яке є "дочкою" міжнародної групи IDS Borjomi International, яка входить до "Альфа-груп". Компанія представлена брендами "Моршинська" й "Миргородська".

Нагадаємо, раніше Український суд заарештував активи російського олігарха Михайла Фрідмана в “Альфа-банку” на понад 12,4 мільярдів гривень.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності