• Головна
  • Новини
  • Окупанти будуть зносити постраждалі будинки у Маріуполі: люди житимуть в палатках

Окупанти будуть зносити постраждалі будинки у Маріуполі: люди житимуть в палатках

Окупанти будуть зносити постраждалі будинки у Маріуполі: люди житимуть в палатках

У всіх частково зруйнованих будинках Маріуполя почали з’являтись повідомлення окупантів про знесення. Людям дали два тижні на виселення. Про це повідомив Петро Андрющенко, радник міського голови Маріуполя.

"Будинки будуть знесені, а от, куди і як будуть потім переселяти людей, окупанти не відповідають, переклавши проблему на маріупольців знов", - йдеться в інформації.

А ще, за словами Андрющенка, окупаційна адміністрація продовжує влаштовувати сміттєзвалища на подвір’ях багатоповерхівок. Та потроху окупанти починають казати правду, що компенсацій за зруйноване житло не буде, заяви переробляють з «компенсації» на «допомогу по ремонту».

"Озвучені плани на опалення взимку. Його не буде, але будуть встановлені палатки обігріву. Як в палатках збираюся обігріти понад 130 тис. людей – скоріш відповідь, аніж питання. Наші джерела повідомляють, що за планом, школи будуть працювати лише в теплий період, саме тому замість літніх канікул будуть довгі зимні або ще обговорюється план зробити вигляд он-лайн освіти", - додає Андрющенко.

Нагадаємо, у Маріуполі окупанти, попри публічне заперечення загрози холери, в терміновому порядку готують до запуску інфекційне відділення на базі лікарні швидкої допомоги.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності