• Головна
  • Новини
  • Наслідки ракетного удару по Тернопільщині: у Чорткові відключили газ, є постраждалі

Наслідки ракетного удару по Тернопільщині: у Чорткові відключили газ, є постраждалі

Наслідки ракетного удару по Тернопільщині: у Чорткові відключили газ, є постраждалі

У місті Чорткові та селі Біла, що на Тернопільщині, унаслідок вчорашніх вибухів, є постраждалі, серед яких діти. А ще в місті відключили газ. Про це у Фейсбуці повідомив міський голова райцентру Володимир Шматько та ОВА.

"Про ситуацію на Чортківщині. На щастя, жертв немає. Усю ніч надавали допомогу постраждалим, серед яких - діти", - йдеться у повідомленні голови Тернопільської ОВА Володимира Труша.

Труш зазначив, що наразі у місті тривають роботи з ліквідації руйнувань та фіксації пошкодженого майна цивільних громадян.

Вчора у Чорткові та селі Біла, після вибухів, було відключено газ.

"Місто Чортків і село Біла відключений природній газ. Будьте уважні. Без паніки!! Відбудуємо і переможемо орду!!!", – написав керівник громади.

Невдовзі він закликав мешканців Чорткова знову ховатися в укриттях.

"Всі в підвали. Загроза!!!!", – написав Шматько у Фейсбуці.

Позаяк тривоги в місті більше не було, чортківчани на такий заклик відреагували панікою. Почали масово покидати місто, незважаючи на те, що надворі ніч та комендантська година, - пише 0352.

Чортківська міська рада закликала місцевих жителів не панікувати, адже нічого хорошого у заторах та нічних поїздках немає.

"Не виїжджаємо із міста, не скупчуємось, не створюємо затор! Газ тимчасово відключений у Чорткові та с. Біла. Працюють рятувальники. Деталі згодом", - йдеться у повідомленні на сторінці Чортківської міської ради.

Сьогодні ж, 12 червня, мер Чорткова повідомив, що вся інформація щодо вибухів у Чорткові буде оприлюднена о 10 родині ранку.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності