• Головна
  • Новини
  • "Війна не завадить коханню": дві пари десантників побрались неподалік фронту

"Війна не завадить коханню": дві пари десантників побрались неподалік фронту

"Війна не завадить коханню": дві пари десантників побрались неподалік фронту

Одна пара молодих - це чоловік та жінка, які обоє служать в ЗСУ. В іншій парі десантник одружився з молодою волонтеркою.

В одному з прифронтових міст Донецької області, неподалік передової, з'явились дві нові українські родини. Шлюб взяла пара бійців окремої повітрянодесантної бригади ЗСУ, а також ще один воїн-десантник, який одружився зі своєю коханою-волонтеркою.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомили в штабі угруповання Об'єднаних Сил, яке веде бої проти ворога на території Донеччини та Луганщини.

"Замість весільних нарядів – військовий однострій та бронежилети, з присутніх – лише бойові побратими. Так сьогодні в одному з прифронтових населених пунктів Донеччини одружилися дві пари молодят, військовослужбовців окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ ЗС України", - пишуть в штабі ОС.

Відомо, що одна з новостворених родин цілком складається з військовослужбовців ЗСУ. Десантники Владислав та Ольга вже не перший рік захищають Україну зі зброєю в руках, і попори війну, вже будують плани на майбутнє.

Друга молода родина поєднала в собі добровольця та журналіста. Микола в перший день широкомасштабного вторгнення ворога покинув цивільне життя та став до лав Десантно-штурмових військ на захист рідної країни. Христина теж не залишилася осторонь – молода жінка активно допомагала армії у складі волонтерського десанту, вела боротьбу на інформаційному фронті.

Командування привітало молодят та побажало їм довгих, щасливих років життя у вільній Україні.

Довідка: 25-та окрема Січеславська повітрянодесантна бригада - військове з'єднання у складі Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Ця бригада є унікальним з'єднанням десантних військ України - лише вона здатна десантуватися парашутним способом майже у повному складі, разом з технікою. Для цього у неї на озброєнні перебуває призначена для десантування з парашутом бронетехніка - БМД-1, БМД-2, БТР-Д.

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, прикордонники Богдан Михацько та Василина Бурчак з Яворова на Львівщині, які захищають Україну зі зброєю в руках, створили нову українську родину.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності