• Головна
  • Новини
  • В Маріуполі окупанти живуть на розкішних базах відпочинку та їздять з охороною

В Маріуполі окупанти живуть на розкішних базах відпочинку та їздять з охороною

В Маріуполі окупанти живуть на розкішних базах відпочинку та їздять з охороною

Поки мешканці Маріуполя потерпають від браку їжі та води, російські загарбники знайшли собі розкішні місця для проживання. Поселилися на дорогих базах відпочинку біля моря, у Малекіному.  Про це повідомляє "24 канал" з посиланням на дані спецслужб.

Відомо, що представники окупаційної влади розмістились на базах "Чайка" та "Троянда".

"У "Троянді" "комісію" окупантів охороняють посилені загони російських терористів. Вони їздять у Маріуполь виключно з охороною, адже бояться людей, яким зруйнували місто", - йдеться у повідомленні.

Водночас наголошується, що цивільні продовжують жити у нестачі їжі та води. Загарбники не видають містянам "гуманітарну допомогу". Тож для того, щоб отримати продукти, багато людей погоджуються розбирати завали та займатися похованням тіл загиблих.

"Обіцяні гроші росіяни не виплачують. Ба більше, подекуди вони навіть "кидають" місцевих з оплатою їжею", - інформують.

Зазначається, що, попри катастрофічну ситуацію у місті, терористи планують видавати "гуманітарну допомогу". Однак отримати її зможуть виключно люди з інвалідністю.

Нагадаємо, у Маріуполі росіяни остаточно перейшли до знесення будинків. Вони відмовляються шукати тіла загиблих під завалами. Це, на жаль, унеможливить з'ясувати, скільки маріупольців загинуло за час російської агресії. Адже разом зі сміттям тіла людей будуть навічно поховані на Лівобережному сміттєзбірному полігоні міста.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності