• Головна
  • Новини
  • У Маріуполі окупанти почали видавати людям пенсії від рф

У Маріуполі окупанти почали видавати людям пенсії від рф

У Маріуполі окупанти почали видавати людям пенсії від рф

російські загарбники показово почали видавати маріупольцям пенсії від імені рф. За їхніми даними в місті  зареєструвалось близько 47 тис. пенсіонерів. Платять рублями. В перерахунку на гривні виходить - 2,6 тис. Про це повідомляє радник мера маріуполя Петро Андрющенко.

[subscribe]

"Наші джерела повідомляють, що близько ще 10 тис. маріупольців принципово не подали документи на подачки окупантів. Видача пенсій очікувано перетворилась на чергове пекло і знущання. Черга розписана до кінця місяця, але знов - це не рятує від хамства та битви за виживання", - йдеться у повідомленні.

Посадовець каже, гроші завезли в Маріуполь напередодні.

"Видають налом, який на передодні броньовиками було завезено. В рублях. Це прекрасно демонструє міць російської економіки та чесність звітів путіна про економічні прориви. Тупо штампують на печатному станку стількі налічки, скількі потрібно. Сучасна історія грошей росії такий самий фейк, як і сама росія", - додає Андрющенко.

Нагадаємо, на Херсонщині окупанти не покидають намірів та спроб приєднати регіон до складу рф. Цього разу вирішили на захоплених територіях провести фейкове опитування. У ньому люди мали б розповісти як вони "прихильно ставляться" до окупантів. На основі цього опитування загарбники можуть спробувати приєднати Херсонщину до рф.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності