• Головна
  • Новини
  • З полоненими бійцями "Азову" є зв’язок, з ними комунікує наша розвідка - Монастирський

З полоненими бійцями "Азову" є зв’язок, з ними комунікує наша розвідка - Монастирський

З полоненими бійцями "Азову" є зв’язок, з ними комунікує наша розвідка - Монастирський

Українська розвідка володіє інформацією про умови тримання, харчування та стан наших військових із полку "Азов". Про це повідомив Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ України під час телемарафону.

"Сьогодні комунікацію з полоненими бійцями полку «Азов» здійснюють наші розвідники з Головного управління розвідки Міноборони. Саме через них ми дізнаємося більше інформації: про умови тримання, харчування та можливості їхнього визволення. Ми всі знаємо, що вони всі опиняться тут, у Києві, і ми робимо для цього все можливе", — розповів очільник МВС.

Він наголосив, що це одна з героїчних сторінок не лише ста днів незламності, а і всієї історії України.

Щодо ситуації в деокупованих населених пунктах Денис Монастирський зазначив, що насамперед потрібно розв’язувати два питання: відновлення будівель та присутності держави на місцях.

 "Це надання послуг, розмінування, поновлення бізнесу, який, власне, пов’язаний із відродженням економіки. Тому ми найбільше приділяємо увагу відновленню міста, розмінуванню та можливості надання послуг", — сказав міністр.

За словами міністра, на цих територіях поліція збирає докази воєнних злочинів, таких кримінальних проваджень зареєстровано вже понад 20 тис.

Нагадаємо, раніше дружина командира полку “Азов” розповіла про умови, в яких утримують бійців.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності