• Головна
  • Новини
  • В Іспанії випустили поштову марку з українським прапором

В Іспанії випустили поштову марку з українським прапором

В Іспанії випустили поштову марку з українським прапором

Іспанська поштова компанія Correos випустила поштову марку "Іспанія з Україною". На ній зображений український прапор із серцем посередині. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на компанію, яка виготовила марку.

За даними компанії, вони вирішили випустити марку, яка символізуватиме солідарність з народом України.

"Україна живе в кошмарі з 24 лютого 2022 року, коли президент Росії Володимир Путін оголосив про початок військового вторгнення. За цей час конфлікт забрав життя багатьох мирних жителів і зробив біженцями мільйони українців, які покинули свої домівки, залишивши минуле, а також багатьох своїх родичів", – йдеться в повідомленні.

У Correos зазначили, що Іспанія від самого початку повномасштабної війни продемонструвала солідарність з Україною.

Також у компанії зазначили, що неодноразово відправляли гуманітарну допомогу в Україну. Поштова вартість марок – 1,75 євро, продаються в упаковці по 5 штук.

Нагадаємо, 23 травня Укрпошта анонсувала продаж нової поштової марки —  “Русскій воєнний корабль… всьо!”. Очікувалося, що новий тираж не викличе такого ажіотажу, як оригінальний. Але у день старту продажів, 23 травня, з самого ранку під Головпоштампом у Києві та Львові вже вишикувались величезні черги.

Додамо, у перший день продажів Укрпошта продала 800 тисяч марок з кораблем.

Водночас у Тернополі у кілька годинній черзі на поштовому відділенні стояли люди, бажаючи придбати марку “Русскій воєнний корабль…всьо!”. Проте на всіх охочих їх не вистачило. Обурені покупці викликали поліцію. 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності