• Головна
  • Новини
  • На окупованих територіях російські терористи викрадають чоловіків та вимагають викуп - СБУ

На окупованих територіях російські терористи викрадають чоловіків та вимагають викуп - СБУ

На окупованих територіях російські терористи викрадають чоловіків та вимагають викуп - СБУ

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники тероризують місцевих мешканців. Викрадають чоловікв, а потім в їхніх родин вимагають викуп. Людське життя оцінюють взалежності від статків сім'ї, але мова йже про тисячі доларів. Про це повідомляють в СБУ, опираючись на перехоплені розмови рашистів.

[subscribe]

Викрадають в основному чоловіків.

"Сума за "повернення до нормального життя" залежить від статків родини і коливається у межах від 10 до 30 тис. доларів США", - кажуть в Службі безпеки.

Та наводять приклад, кількох звернень громадян до так званої "тимчасової військової адміністрації рф" у Мелітополі Запорізької області:

"Щойно приїхали ваші хлопці з комендатури, закрили мого чоловіка в багажник і відвезли. Ні документи не надали, ніде нічого...""Скрутили, завантажили у багажник. Машину забрали, мотоблок... сказали, що вони з поліції...""У мене чоловіка забрали і сказали, що відвезли до Мелітополя до 58-ї армії або 58-ї армії забрала. Як мені бути?.."

На усі ці питання приблизно однакова відповідь, що телефоном вони не вирішуються. А вже по приїзду родичам озвучують "прайс" і починаються торги.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності