• Головна
  • Новини
  • Укрзалізниця запустила "супергеройський" потяг для евакуації дітей зі Сходу (фото)

Укрзалізниця запустила "супергеройський" потяг для евакуації дітей зі Сходу (фото)

Укрзалізниця запустила "супергеройський" потяг для евакуації дітей зі Сходу (фото)

Акцію присвятили Дню захисту дітей, який весь світ відзначає 1 червня.

Сьогодні евакуацію маленьких українців з Донбасу здійснював особливий, так званий "супергеройський потяг". Працівники Укрзалізниці вбрались у костюмі відомих фантастичних персонажів, аби бодай трохи розрадити дітей, які залишили рідні домівки через варварське російське вторгнення.

Як інформує Lviv.Media, про це державний залізничний перевізник повідомив у своєму офіційному каналі в телеграмі.

Акцію присвятили Дню захисту дітей, який весь світ відзначає 1 червня. Провідники, які зустрічали пасажирів евакуаційного рейсу, вдягли костюми таких популярних серед дітей фантастичних героїв, як Людина-Павук, Бетмен, та інших персонажів голлівудських блокбастерів, які стали невіднятною частиною масової західної культури.

Зауважимо, що Укрзалізниця продовжує надавати евакуаційні потяги для порятунку українців з зони бойових дій. Крім того, державний залізничий перевізник запустив окремий спеціальний медичний потяг, яким до Львова вивозять поранених цивільних з регіонів, де тривають бойові дії проти агресора.

З початком повномасштабного російського вторгнення до Львова евакуювали тисячі пацієнтів з різних регіонів України. З оглядну на різні рівні підпорядкування львівських лікарень (міські, обласні, регіональні, спеціалізовані), точні цифри наразі невідомі.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv. Media, Генеральний Прокурор України Ірина Венедіктова розповіла про наймолодших жертв війни, про тих безжально вбили російські загарбники і про тих, хто зазнав травм на все життя через звірячі дії рашистів.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності