• Головна
  • Новини
  • росЗМІ опублікували перше відео з "азовцем", після інформації про потрапляння бійців у полон

росЗМІ опублікували перше відео з "азовцем", після інформації про потрапляння бійців у полон

росЗМІ опублікували перше відео з "азовцем", після інформації про потрапляння бійців у полон

російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з полоненим "азовцем" Владиславом Тутчаком (позивний "Доцент"). Воїн зізнався, що йому нема за що каятися, а жителів ОРДЛО вважає українцями, які поки що помиляються у політичних поглядах.

"Безумовно, серед них є люди, які помиляються у своїх поглядах. Але це українці, такі ж як ми. Рано чи пізно ми знайдемо з ними спільну мову. Якщо цього не станеться, я сподіваюся, що мої та їхні діти знайдуть спільну мову", — каже боєць.

Боєць розповів, що безпосередньо у бойових діях участі не брав, оскільки відповідає за гуманітарний напрямок розвитку полку "Азов". Він читав лекції особовому складу з військової історії світу та України.

Росіяни провокували стриманого азовця запитаннями про нібито появу масових поховань поблизу Маріуполя, коли в місті був "Азов". Однак українець не менш стримано відповів, що цього не може бути.

Нагадаємо, дружина командира полку “Азов” Катерина Прокопенко розповіла про умови, в яких утримують бійців. Вона зазначила, що командир батальйону “Азов” Денис Прокопенко зміг коротко зателефонувати своїй дружині Катерині, та сказав, що полонені не зазнавали насильства.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності