Петра Порошенка вдруге не пустили за кордон

Петра Порошенка вдруге не пустили за кордон

П'ятому президенту України вдруге за останню добу відмовили у виїзді з України.

П'ятому президенту України вдруге за останню добу відмовили у виїзді з України.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народна депутатка від "Європейської Солідарності" Вікторія Сюмар.

Зауважимо, як повідомляє "Українська Правда", за словами представників Державної прикордонної служби, учора, 27 травня, Петра Порошенка, який прямував у складі української делегації на міжпарламентську асамблею НАТО, не випустили закордон через технічну причину - ніби то у лідера найбільшої опозиційної фракції не зчитався QR-код на одному з документів.

"Цього разу, сьогодні, QR код зчитався, відрядження дійсне, Стефанчук підтвердив, Парламентська асамблея НАТО почала роботу. Але прикордонники тепер кажуть, що "надав не всі документи", але не кажуть які "не всі"", - пише Сюмар.

Нардепка назвала такі дії ДПСУ "цирком", та закликала президента Володимира Зеленського припинити блокування опозиції, адже такі дії шкодять Україні.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, нардеп та експрезидент Петро Порошенко учора ввечері 27 травня намагався покинути територію України на пункті пропуску “Рава-Руська”, проте отримав відмову. Нарожна депутатка від Європейської солідарності Ірина Геращенко повідомила, що Петро Порошенко їхав у відрядженні, аби в складі української делегації взяти участь у засіданні парламентської асамблеї НАТО.

Про це ж свідчить інформація, яка є у вільному доступу на сайті Верховної Ради України. За словами Ірини Геращенко, спікер ВРУ Руслан Стефанчук не вийшов на зв’язок, аби роз’яснити ситуацію, відтак, лідер Європейської Солідарності не зміг перетнути кордон, аби взяти участь у важливій для України події.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності