• Головна
  • Новини
  • Військові рф масово гвалтують російських жінок в прикордонних областях

Військові рф масово гвалтують російських жінок в прикордонних областях

Військові рф масово гвалтують російських жінок в прикордонних областях

Російські військові з Далекого Сходу, який перекидають в Україну, почали гвалтувати мешканок прикордонних областей рф.

Російські військові з Далекого Сходу, який перекидають в Україну, почали гвалтувати мешканок прикордонних областей рф.

Про це повідомляє Служба Безпеки України, якій вдалось перехопити розмову російського окупанта з дружиною, що працює в одній з російських силових структур.

«У нас в прокуратуре столько заявлений об изнасиловании… На територии Валуйки, Уразово, Вейделевка», – говорить жінка. 

Зауважимо, що всі вказані населені пункти розташовані в Бєлгородській області росії, зовсім поруч з державним кордоном України. Саме через них здійснюється перекидання російських військ до тилової бази окупаційної армії в місті Куп'янськ на Харківщині, і далі на Ізюм та Луганщину.

За словами дружини окупанта, більшість таких випадків пов'язують з військовослужбовицями російської армії, яких перекидають в Бєлгородську область з найбільш депресивних регіонів рф.

"Мама говорит, там и Владивосток приехал к ним, Ханты-Мансийск, Хакасия…",- уточнює жінка.

Під час розмови дружина окупанта розповіла своєму чоловікові, який воює проти України, історію дівчини з Бєлгородської області, яку після знайомства з російськими солдатами зґвалтували 15 військовослужбовців своєї ж армії. На що загарбник порадив своїй дружині, попори статус працівника правоохоронних органів, не залишати домівку в темний час доби.

"Тож бачимо, що від власної армії потерпають самі росіянки. Цікаво, що на таку тенденцію скаже жіночка з перехоплення СБУ, яка закликала свого чоловіка ґвалтувати українок?", - риторично запитують в СБУ. 

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова розповіла нові моторошні подробиці про сексуальні злочини російської армії проти цивільного населення України.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності