Порошенко знову намагається потрапити до Польщі

Порошенко знову намагається потрапити до Польщі

П'ятий президент України та чинний народний депутат вдруге прибув на пункт пропуску "Рава-Руська" у Львівській області, аби перетнути державний кордон України.

П'ятий президент України та чинний народний депутат вдруге прибув на пункт пропуску "Рава-Руська" у Львівській області, аби перетнути державний кордон України.

Про це з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах повідомило видання "Українська правда".

За їх даними, лідер "Європейської Солідарності" сьогодні, 28 травня, прибув до того ж пункту пропуску на україно-польському кордоні, де раніше отримав відому у виїзді з України. Як повідомляє "УП", п'ятий президент України прибув на пункт пропуску "Рава-Руська" разом з оточенням на трьох автівках.

"Об'їжджав чергу по зустрічці і нарвався на поліцію", - зауважив співрозмовник УП.

Видання опублікувало відповідне фото, на якому поруч з Петром Порошенком помітно також двох інших нардепів від Європейської Солідарності. Зокрема це Микола Княжицький, який був обраний до Верховної Ради України на виборах 2019-го року від мажоритарного округу у Львові, а також колишній очільник Львівської ОДА та кандидат на міського голову Львова Олег Синютка, що пройшов до парламенту по партійних списках Європейської солідарності. 

 

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, нардеп та експрезидент Петро Порошенко учора ввечері 27 травня намагався покинути територію України на пункті пропуску “Рава-Руська”, проте отримав відмову. Нарожна депутатка від Європейської солідарності Ірина Геращенко повідомила, що Петро Порошенко їхав у відрядженні, аби в складі української делегації взяти участь у засіданні парламентської асамблеї НАТО.

Про це ж свідчить інформація, яка є у вільному доступу на сайті Верховної Ради України. За словами Ірини Геращенко, спікер ВРУ Руслан Стефанчук не вийшов на зв'язок, аби роз'яснити ситуацію, відтак, лідер Європейської Солідарності не зміг перетнути кордон, аби взяти участь у важливій для України події.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності