• Головна
  • Новини
  • Медведчука можуть обміняти на полонених "азовців" — Держдума (ОНОВЛЕНО)

Медведчука можуть обміняти на полонених "азовців" — Держдума (ОНОВЛЕНО)

Медведчука можуть обміняти на полонених "азовців" — Держдума (ОНОВЛЕНО)

Член російської переговорної групи й депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький заявив, що російська влада "вивчить питання" обміну затриманого народного депутата Віктора Медведчука на полонених захисників Маріуполя, але згодом увечері "передумав". Про це повідомляє Українаська правда з посиланням на російські ЗМІ.

 "Ми вивчимо питання можливості обміну Медведчука на "азовців". Не ми – ЛДПР, а ті люди в Москві, які мають такі повноваження", — сказав Слуцький.

Пізно ввечері Слуцький у своєму telegram-каналі сказав не чіплятися до його "ввічливих" формулювань. Він заявив, що підтримує воєнний трибунал над українськими військовополоненими з "Азовсталі", а обмінювати їх не можна.

Водночас він ще раз повторив твердження, що долю Медведчука нібито мають вирішити в Москві, хоча він перебуває в слідчому ізоляторі в Україні.

Додамо, російське міністерство оборони твердить, що з "Азовсталі" вийшли 2 439 українських захисників. Однак українська влада не називає точні цифри, а міжнародні військові експерти припускають, що російські окупанти навмисно завищують кількість полонених.

Нагадаємо, голова пресслужби полку “Азов” Дмитро Козацький (Орест) поділився прощальним відео перед тим, як потрапив у полон. Раніше Дмитро Козацький, якого називали “очима Азовсталі”, ділився неймовірними фото захисників Маріуполя.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності