• Головна
  • Новини
  • рф готує провокації: можливий новий "бучанський сценарій"

рф готує провокації: можливий новий "бучанський сценарій"

рф готує провокації: можливий новий "бучанський сценарій"

Центр протидії дезінформації при РНБО попереджає українців про нові ймовірні провокації від рф на Донеччині. окупанти можуть повторити "бучанський сценарій", щоб звинуватити потім українських захисників.

Пропаганда продовжує працювати за шаблоном і знову намагається перекласти на Україну відповідальність за масові вбивства мирного населення на території нашої держави.

"Мета "попереджувальних" повідомлень кремлівських ЗМІ - спроба забезпечити "інформаційне алібі" та "підготувати" населення рф та міжнародну спільноту до скоєння страшних злочинів, які плануються окупантами", - додають у РНБО.

Нагадаємо, після звільнення Київщини від окупантів, стали відомими всі факти звірств, які чинили із місцевими мешканцями російські військові. У містечках та селищах біля столиці виявляли закотованими молодих людей, пенсіонерів, дітей. В Бородянці під завалами будинків знаходили тіла місцевих. У Бучі з братської могили витягли 412 вбитих й закатованих мирних жителів. Людям з'язували руки за спиною, цілились в голову. Гвалтували жінок та дітей....

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності