• Головна
  • Новини
  • Для допомоги ЗСУ організували розіграш поштових марок з "російським кораблем"

Для допомоги ЗСУ організували розіграш поштових марок з "російським кораблем"

Для допомоги ЗСУ організували розіграш поштових марок з "російським кораблем"

Взяти участь у розіграші легендарної марки може кожен, хто підтримує збройні сили на суму від 100 грн і більше

Отримати шанс стати власником знаменитої поштової марки про "руській ваєний карабель" може кожен, хто долучиться до підтримки Збройних сил України на суму від 100 грн і більше.

Про ініціативу повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відомий волонтер та громадський діяч Сергій Притула. Розіграш з метою залучити кошти для дронів на потребу Сил оборони України він організував разом з засновником Монобанку Олегом Гороховським.

"Схема доволі проста. Донатите від 100 гривень в банку Олега за посиланням,  і стаєте учасником розіграшу марок", - пише Сергій.

Як зауважив волонтер, на початку Олег Гроховський мав лише 6 знаменитих марок, проте незабаром ідея розіграшу набула поширення, і до неї вдалось залучити більшу кількість раритетної філателії

"Тепер у Олега є 120 марок, майже 5 млн гривень у банці і фонд Притули, якому він і передасть усі зібрані кошти", - пише Сергій Притула.

За словами Притули, зібраних коштів вже вистачає для закупівлі 50 дронів на потреби Збройних сил, проте в планах організаторів залучити якомога більше коштів для цієї вкрай важливої потреби, адже безпілотники критично важливі для успіхів української артилерії.

Переможців Олег Гороховський оголосить завтра, 17 травня.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, львівські волонтери просять допомогти тканиною для маскувальних сіток

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності