• Головна
  • Новини
  • Заступниця міністра оборони: путін не дає згоди на евакуацію воїнів "Азовсталі"

Заступниця міністра оборони: путін не дає згоди на евакуацію воїнів "Азовсталі"

Заступниця міністра оборони: путін не дає згоди на евакуацію воїнів "Азовсталі"

Для порятунку оборонців "Азовсталі" задіяні всі можливі міжнародні організації та практично всі лідери світу

Президент росії владімір путін особисто блокує ініціативу України та світових лідерів врятувати захисників Маріуполя, заблокованих на "Азовсталі". Про це в етері телемарафону розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За її словами, для порятунку оборонців "Азовсталі" задіяні всі можливі міжнародні організації та практично всі лідери світу.

Держава розглядає усі варіанти, як визволити захисників Маріуполя з блокади, але оскільки це військова операція, публічно про неї говорити не можуть.

"Натомість ми змогли це донести і розповісти це відверто родичам, тому що вони мають право це знати. І більшість питань, я дуже сподіваюсь, що були зняті. Тому що ті пропозиції, які дуже часто в суспільстві - а давайте зробимо це, а давайте зробимо це - насправді вже було зроблено. Просто Путін не дає згоди на те, щоб ми могли звільнити наших оборонців "Азовсталі", — сказала Ганна Маляр.

Нагадаємо, бійці “Азову” у Маріуполі готуються до “останнього бою”, бо вже не сподіваються на дипломатію. Про це розповіли їхні дружини на пресконференції.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності