• Головна
  • Новини
  • СБУ викрила понад 300 учасників "партії Шарія"на Рівненщині

СБУ викрила понад 300 учасників "партії Шарія"на Рівненщині

СБУ викрила понад 300 учасників "партії Шарія"на Рівненщині

Наразі з викритими особами проводяться слідчі дії відповідно до чинного законодавства

На Рівненщині СБУ заблокувала осередок партії Шарія. Українська спецслужба викрила масштабну мережу колаборантів, які системно та цілеспрямовано поширювали ворожу пропаганду у регіоні.

Про це речник СБУ Артем Дехтяренко повідомив сьогодні, 14 травня, під час брифінгу, відеозапис якого Служба Безпеки України опублікувала на своїх ресурсах у соціальних мережах.

"Викрито понад 300 осіб, які брали участь у інформаційно-психологічних спецопераціях на користь Росії. Через соціальні мережі, регіональні інтернет-ресурси та телеграм-канали пропагандисти умисно поширювали маніпулятивну та викривлену інформацію про війну в Україні", - розповів про деталі спецоперації Артем Дехтяренко. 

Як зазначив речник Служби Безпеки України, наразі всі інформаційні канали, якими поширювалась ворожа пропаганда, заблоковані. З викритими особами проводять відповідні слідчі дії. 

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, від початку  вторгнення росії на територію нашої країни СБУ викрила 13 представників закордонних ЗМІ. Всі вони готували “замовні” матеріали для кремлівських пропагандистів і публікували дезінформацію з фронтів.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності