• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті чоловік втікав від прикордонників та втопився у стрімкій Тисі

На Закарпатті чоловік втікав від прикордонників та втопився у стрімкій Тисі

На Закарпатті чоловік втікав від прикордонників та втопився у стрімкій Тисі

Трьох порушників кордону виявили на Закарпатті. Чоловіки намагались незаконно потрапити до Румунії. На жаль, їхні плани закінчились трагічно.

Чоловіки, побачивши правоохоронців, поспішили подолати Тису, яка зараз доволі повноводна. Українські прикордонники поінформували про втікачів своїх румунських колег та рятувальні служби.

"Зі стрімкою течією Тиси впорався один порушник, який живим дістався до суміжної країни. Тіло його 30-річного супутника виявили біля румунського берега під час спільних пошукових заходів, участь у яких взяли прикордонники України та Румунії, а також рятувальники ДСНС державного пожежно-рятувального поста селища Великий Бичків. Доля ще одного порушника кордону наразі невідома", - розповіли у Держприкордонслужбі "Західний кордон".

Прикордонники додають, що лише за пару днів травня у силами Мукачівського загону затримали близько двох десятків військовозобов’язаних чоловіків, які намагались незаконно перетнути кордон. Крім того, від початку повномасштабного російського вторгнення на ділянці загону зафіксовано 5 випадків загибелі чоловіків під час спроби нелегально перетнути держрубіж на небезпечних річкових чи гірських ділянках.

Нагадаємо, у Львові правоохоронці затримали чоловіка, який нелегально відправляв за кордон чоловіків призовного віку. За свої послуги брав 7 тис. доларів.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності