• Головна
  • Новини
  • Канада тимчасово скасувала усі мита на українські товари

Канада тимчасово скасувала усі мита на українські товари

Канада тимчасово скасувала усі мита на українські товари

Учора Джастін Трюдо відвідав Ірпінь

На рік скасувала Канада усі мита на українській товари. Таку заяву зробив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським. Рішення згодом озвучила міністерка економіки України Юлія Свириденко.

«Канада також скасовує на 12 місяців усі мита на українські товари. Про це оголосив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським. Це гарне продовження ініціативи ЄС і Британії, що підтверджує зацікавленість розвинутих держав залучати українську економіку до власних промислових і торгових ланцюгів», – повідомила Свириденко.

Нагадаємо, учора Джастін Трюдо прибув з дипломатичним візитом до України. Він відвідав Ірпінь. Міський голова Ірпеня наголосив, що вже незабаром влада звернеться з офіційними листами до уряду Канади стосовно відбудови зруйнованих росіянами об’єктів. Адже українська діаспора Канади виявила бажання активно долучитись до цього.

Додамо, Європейська комісія запропонувала призупинити на рік імпортні мита на весь український експорт до країн ЄС. Це має полегшити скрутне становище українських виробників та експортерів в умовах війни.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності