• Головна
  • Новини
  • Футболку Скрябіна продадуть на аукціоні, щоб допомогти ЗСУ

Футболку Скрябіна продадуть на аукціоні, щоб допомогти ЗСУ

Футболку Скрябіна продадуть на аукціоні, щоб допомогти ЗСУ

Родина Андрія Кузьменка "Скрябіна" вирішила передати на благодійний аукціон його футболку. Отримані кошти віддадуть на допомогу ЗСУ. Про це написала в Instagram донька музиканта Марія-Барбара Кузьменко.

"Ми вирішили передати на аукціон футболку мого батька. В ній він запалював концерти ще в далекому 2014 році. Зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ та медикаменти для тих, хто їх потребує. Все буде Україна!" – написала Барбара.

Аукціон проводить b42kon.help. Вони вже виставили футболку на продаж. Стартували з 2000 грн. Мінімальний крок 500. Зазначають, що змагатись можна до завтра, 7 травня. Цікаво, що за кілька днів, відколи річ виставлена на аукціон, за неї вже дають 160 тис. грн.

До слова, футболка червоного кольору з білим написом Georgia. У ній легендарний український співак  виступав на фестивалі "Файне місто" у 2014 році, коли в нашу країну прийшла війна.

"Зібрані кошти підуть на авто для ЗСУ та до Благодійного Фонду ім. Кузьми Скрябіна @skryabinfund який займається закупівлею медикаментів і медичного устаткування для потреб військових та цивільного населення", - кажуть організатори аукціону.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності