• Головна
  • Новини
  • Українців під страхом репресій змушують приймати громадянство псевдореспублік

Українців під страхом репресій змушують приймати громадянство псевдореспублік

Українців під страхом репресій змушують приймати громадянство псевдореспублік

На Луганщині в окупованому місті Сорокіне окупанти розпочали оформляти паспорти "ЛНР" українським громадянам, які були переміщені із нещодавно захоплених територій. Перед тим з людьми проводять "профілактичні бесіди".

"Люди позбавлені домівок, майна і грошей. Тож вимушені погоджуватись на ці умови, адже тільки так можливо отримати виплати в рублях, продуктові набори та медичну допомогу. З людьми проводяться "профілактичні бесіди". Повідомляється, що в разі відмови набуття громадянства псевдореспубліки – люди втратять будь-які засоби до існування і до них буде застосовано репресивні заходи", - повідомляють в розвідці.

У ГУР також додають, що наразі більшість співробітників так званих "правоохоронних органів ЛНР" відправлено в зону бойових дій на території Донецької, Запорізької, Херсонської областей. А поспіхом зібрані "новобранці" не мають практично жодного досвіду служби.

Через це, зокрема, патрульні підрозділи "народної міліції ЛНР" вимушені зупинити перевірки приватного автотранспорту та особистих документів на блок-постах поблизу Сорокіне.

Нагадаємо, міністерство оборони рф назвало чотири лікарні в Україні, в яких нібито схована військова техніка ЗСУ. Таким чином, це може означати, що саме на ці об’єкти цивільної інфраструктури ворог готує нові вогняні атаки.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності