• Головна
  • Новини
  • Укрзалізниця розповіла, які евакуаційні потяги прямуватимуть через Львів

Укрзалізниця розповіла, які евакуаційні потяги прямуватимуть через Львів

Укрзалізниця розповіла, які евакуаційні потяги прямуватимуть через Львів

Схеми евакуацій дещо змінилися

Укразалізниця повідомила, що змінює схему евакуації громадян України з Покровська. Про це розповіли у пресслужбі перевізника.

Відомо, що евакуаційний рейс №234/233 відправиться з 3 травня у сполученні Покровськ - Львів замість Покровськ - Чоп.

Поїзд відправлятиметься по непарних числах з Покровська о 16:30, прибуватиме до Дніпра о 19:40 (по станції Дніпро вагони приєднуватимуться до поїзда №86/85 Запоріжжя - Львів), до Львова поїзд прибуватиме о 15:51.

Додамо, в Україні запустили проєкт "Там, де вас чекають”, який допоможе спростити процес евакуації. На п'яти вокзалах: у Києві, Харкові, Одесі, Запоріжжі та Лозовій стюарди реєструватимуть тих, хто евакуюється в єдиній системі та допомагатимуть визначитися з місцем майбутнього тимчасового поселення.

На чотирьох вокзалах: у Львові, Ужгороді, Чернівцях та Івано-Франківську евакуйованих зустрічатимуть інші співробітники залізниці та волонтери, які організовано передадуть їх представникам місцевої влади. Ті, в свою чергу, доставлять евакуйованих з вокзалу до місця поселення.

Нагадаємо, у найближчі дні зазнає змін розклад руху приміських поїздів, що курсують територією регіональної філії “Львівська залізниця”. Більш детально про зміни читайте тут.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності