• Головна
  • Новини
  • У Придністров'ї надрукували "екстрений випуск" газети за 2 травня про теракти

У Придністров'ї надрукували "екстрений випуск" газети за 2 травня про теракти

У Придністров'ї надрукували "екстрений випуск" газети за 2 травня про теракти

У ньому йдеться про теракти та офіційне звернення жителів регіону до путіна з проханням про допомогу

У росії надрукували "екстрений випуск" газети Придністров'я, в якому йдеться про теракти та офіційне звернення жителів регіону до путіна з проханням про допомогу. Про це повідомляє оперативне командування Південь.

"Оперативним шляхом отримано інформацію про диверсійну заготовку — тираж газети "Приднестровье" від 2 травня 2022 року із нібито офіційним зверненням жителів Придністров’я до путіна із проханням про захист від нападу українських Збройних Сил. Наданням розголосу цієї провокації дії ворожих сил дискредитовано", — кажуть у командуванні.

Там додають, що ворог продовжує кампанія з розхитування Одеси, прикордонних регіонів та не припиняє спроби підбурення проросійських сил.

Крім того, корабельне угруповання противника продовжує блокаду судноплавства в північно-західній частині Чорного моря, та погрожує ракетними ударами по всій території України.

Нагадаємо, невизнана “Придністровська молдавська республіка” посилює свою армію. В листі “Міністерства оборони ПМР” до голів місцевих адміністрацій є інформація щодо проведення призову громадян на “спеціальні збори”.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності