• Головна
  • Новини
  • В Укрпошті анонсували продаж мерчу із "російським кораблем"

В Укрпошті анонсували продаж мерчу із "російським кораблем"

В Укрпошті анонсували продаж мерчу із "російським кораблем"

З 1 травня в інтернет-магазині Укрпошти можна буде придбати футболки, світшоти та магніти із зображенням відомої марки. Про це повідомив Ігор Смілянський, генеральний директор "Укрпошти".

Зокрема магніти вже доступні для продажу на Головпоштамті на Майдані, а згодом будуть доступні по всій країні. Частина коштів з продажу всього мерчу буде спрямована на потреби ЗСУ,

Також Ігор Смілянський запевнив, що всі, хто замовив та оплатив марки у новому та старому інтернет-магазинах, їх отримають. Усього "Укрпошта" планує відправити 14 тисяч замовлень. Загалом в інтернет-магазині буде продано 150 000 марок, або на 50% більше, ніж планувалось.

Всі, хто не встигте придбати марку в інтернет-магазині зможе зробити це на декількох благодійних аукціонах, які я оголосять на наступному тижні.

Нагадаємо, Укрпошта випустить нову поштову марку “Русскій воєнний корабль…ВСЬО”. Загалом планують випустити тираж нової марки кількістю 5 млн екземплярів. Новий тираж включатиме марки з подвигом ЗСУ та купони, на яких відтворено зображення першої марки з кораблем.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності