• Головна
  • Новини
  • Шахраї збирають кошти на відновлення "Мрії", продаючи NFT

Шахраї збирають кошти на відновлення "Мрії", продаючи NFT

Шахраї збирають кошти на відновлення "Мрії", продаючи NFT

Шахраї розпочали фейковий збір коштів на відновлення літака АН-225. Про це повідомляють у компанії "Антонов".

Кошти збирає компанія AMEDIA.UA. Вони на платформі an225 продають NFT-зображення АН-225 "Мрія", а всі виручені кошти нібито передадуть на відновлення справжнього літака.

"Прикриваючись благородною місією, невідома компанія збирає гроші, використання яких простежити неможливо", - повідомляють у компанії.

Однак цей сайт створили без погодження з ДП "Антонов". Підприємство не надавало повноважень вказаній компанії на збір коштів для відновлення Ан-225.

На сайті організатори продають сім цифрових зображень літака "Мрія". За посиланнями на сайті вказують різні напрямки спрямування коштів: у першому –   на будівництво "Мрії", у другому – "на потреби ЗСУ".

Також підприємство "Антонов" анонсувало офіційний сайт з реквізитами, де кожен зможе побачити, скільки коштів залучено на відбудову найбільшого в світі транспортного літака. На цьому ресурсі компанія публікуватиме звіт про використання коштів, які надійдуть на рахунок.

Нагадаємо, раніше в результаті повітряної атаки російських військ на аеропорт Гостомель під Києвом був спалений один із найбільших та найпотужніших літаків у світі українського виробництва АН-225 “Мрія”.

Концерн зазначив, що на відновлення літаку треба не тільки шалені кошти, а й 5 років роботи. На момент вторгнення “Мрія” була на ремонті у аеропорту Гостомель, тому не встигла вилетіти з України.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності