росія готує ракетний удар по Придністров'ю — розвідка

росія готує ракетний удар по Придністров'ю — розвідка

Жителі Придністров'я отримують СМС, від імені начебто ЗСУ з попередженням про обстріли

росія готує ракетний удар по "ПМР" з жертвами серед мирного населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

Жителі невизнаної "Придністровської молдавської республіки" отримують СМС, від імені начебто Збройних сил та спецслужб України. В них міститься попередження про "ракетний та артилерійський" удар по території "ПМР". Цитата з фейкового повідомлення:

"Служба безпеки України наполегливо рекомендує провести евакуацію цивільного населення в більш безпечні регіони. Запевняємо, Збройні Сили України не бажають зла мирним жителям, однак люди що залишилися в містах будуть сприйняті в якості диверсійних груп і будуть ліквідовані без попередження. Рівно о 19.00 буде проведено ракетний та артилерійський обстріл об’єктів на території республіки", — пише українська розвідка.

ГУР зазначає, що ці повідомлення активно висвітлюються російськими пропагандистськими інформаційними ресурсам та зазначає, що Україна не має жодного стосунку до цієї та подібних провокацій.

Подібні фейки та інциденти, які імовірно стануться на території"ПМР", є нічим іншим, як черговою провокацією російських спецслужб проти України та Молдови, пишуть спецслужби.

Нагадаємо, державна прикордонна служба за інші сили оборони проводять посилені заходи безпеки на кордоні між Україною та Молдовою на ділянці з Придністров’ям та на кордоні України та білорусі.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності