• Головна
  • Новини
  • Окупанти створили фейковий чат-бот Служби безпеки України

Окупанти створили фейковий чат-бот Служби безпеки України

Окупанти створили фейковий чат-бот Служби безпеки України

Російські окупанти створили фейковий чат-бот СБУ, куди повідомляють про пересування ворожих військ. Його назва відрізняється від офіційної лише кількома літерами.

"Російські окупанти намагаються зменшити опір українців та запускають нові фейки. Цього разу вони поширили в мережі фейковий чат-бот зі схожою на офіційний назвою, яка відрізняється лише на кілька літер", - розповідають у Службі безпеки України.

Завдяки чат-боту українська спецслужба отримує повідомлення від українців про переміщення та дислокацію російських військ. За цими даними військові ліквідовують ворогів. Перейти на офіційний чат-бот можна за посиланням.

Служба безпеки просить українців перевіряти, куди надсилаєте інформацію та довіряти лише офіційним сторінкам державних органів та структур.

Нагадаємо, у Львіській області працює чат-бот “Шось летить”. Він допомогає українській ППО завдяки зверненням пересічних громадян.

За словами розробників, механізм чат-боту є простим та доступним для користувачів. Аби відправити звернення, треба вказати один з трьох видів повітряної небезпеки (ракета, літак, БПЛА) та поділитися геолокацією.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності