• Головна
  • Новини
  • СБУ спростувала черговий фейк рф про замах на Соловйова

СБУ спростувала черговий фейк рф про замах на Соловйова

СБУ спростувала черговий фейк рф про замах на Соловйова

СБУ не збирається вбивати Соловйова

ФСБ росії вигадала черговий фейк. Служба безпеки рф повідомила, що"героїчно затримала неонацистів", що нібито планували вбивство «громадського діяча» Володимира Соловйова на замовлення СБУ.

"СБ України системно працює над посиленням безпеки нашої держави і не має наміру всерйоз коментувати нові фантазії російських спецслужб, котрі просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії.Соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом - російським аналогом Геббельса - котрий обов‘язково відповідатиме за свої злочини в міжнародних судах після перемоги України", — пояснює Служба безпеки.

Також держструктура пояснила, що не має жодних планів щодо вбивства В.Соловйова. Водночас, "враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самотужки захлинутися у "продуктах" власної низькопробної пропагандистської діяльності".

Додамо, нещодавно контррозвідники СБУ Львівщини зібрали матеріали для притягнення до відповідальності російського журналіста Армена Гаспаряна. В своїх “працях” автор публічно закликав до проведення репресій над українським населенням та здійснення геноциду нації.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності