• Головна
  • Новини
  • 20 швейцарських годинників та яйця "Фаберже": поліція продовжує обшуки в маєтках Медведчука

20 швейцарських годинників та яйця "Фаберже": поліція продовжує обшуки в маєтках Медведчука

20 швейцарських годинників та яйця "Фаберже": поліція продовжує обшуки в маєтках Медведчука

Всі кошти від майна Медведчука будуть передані ЗСУ

Правоохоронці продовжують заходи із арешту активів, кінцевим бенефіціаром якого є дружина Віктора Медведчука. 18 квітня провели санкціоновані обшуки на території Києва та Київської області. Про це повідомляє пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції

"Виявили близько 100 картин, антикварні речі, що належить родині затриманого народного депутата, а також мисливську гвинтівку, пістолет "BUL", 20 швейцарських годинників, золоті та срібні монети, золоті статуетки, та яйця "Фаберже", - йдеться у повідомленні.

Офісом Генерального прокурора вже готуються клопотання про накладання арешту на все це майно.

"Надалі арештовані активи будуть передані в управління до АРМА. Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури", - додають в поліції.

Нагадаємо, 12 квітня, в ході спецоперації затримано народного депутата, кума путіна – Віктора Медведчука. Колишній нардеп та колаборант Віктор Медведчук намагався втекти з України. Глава держави Зеленський пропонує обміняти Віктора Медведчука – віддати його росії в обмін на усіх полонених українців. У свою чергу Личаківський районний суд Львова за поданням ДБР та Офісу Генерального прокурора арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна кума путіна. Сам нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук звернувся до президента України Володимира Зеленського та президента рф володимира путіна з пропозицією обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності