• Головна
  • Новини
  • В США презентували пам'ятні монети, присвячені Україні та Зеленському

В США презентували пам'ятні монети, присвячені Україні та Зеленському

В США презентували пам'ятні монети, присвячені Україні та Зеленському

У сувенірному магазині Білого дому представили пам’ятні монети із серії "Історичні моменти", присвячені Україні та президенту Володимиру Зеленському.

6-та монета з серії "Історичні моменти" – щодо вторгнення Росії в Україну. На монеті із портером Володимира Зеленського зображено напис "Герой війни", а на звороті – "Ми не здамося" та "Українці борються, щоб зберегти свою країну".

7-ма монети із серії присвячена історичному зверненню Зеленського до Конгресу США 7 березня 2022 року. На ній зображено портрети президента України та президента США Джо Байдена. На звороті монети – фото Володимира Зеленського під час його звернення до Конгресу та напис "Лідер миру".

Придбати монети можна на сайті сувенірного магазину Білого дому, а вартість однієї монети – 100 доларів США. Прибуток від продажу  монет буде повністю спрямований на гуманітарну допомогу українському народу.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський розповів про те, що робити з окупованими територіями. За його словами Україна має визначитись, якими вона хоче бачити окуповані території.

Власне, попри різні позиції України та росії щодо Криму, все ж варто знайти відповідь на питання про те, що робити. Хоч ця модель навряд спрацює, допоки триває війна, але після її закінчення можна буде думати про дипломатію.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності