• Головна
  • Новини
  • окупанти забороняють хоронити вбитих маріупольців, проводять ексгумацію – мерія

окупанти забороняють хоронити вбитих маріупольців, проводять ексгумацію – мерія

окупанти забороняють хоронити вбитих маріупольців, проводять ексгумацію – мерія

У дворах поставили своїх наглядачів

російські військові, які окупували Маріуполь, забороняють місцевим хоронити своїх близьких, вбитих путінською армією. У кожному дворі поставили наглядача. Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

"Новий рівень "зачисток" від російських окупантів. Як повідомили маріупольці, які ще знаходяться у місті, російський війська розпочали процес ексгумації тіл, які до того були поховані у дворах житлових будинків. Більш того, окупанти забороняють поховання вбитих ними ж людей. У кожному дворі поставили свого наглядача, який не дає можливості маріупольцям придати землі своїх померлих рідних або знайомих. Навіщо проводиться ексгумація та куди потім будуть направлені тіла невідомо", - йдеться у повідомленні в Телеграм.

У міській раді кажуть, що в такий спосіб ворог хоче позбутися власних же злоченів проти місцевих.

"Українська розвідка зафіксувала у Маріуполі 13 мобільних крематоріїв, російські окупаційні війська намагаються всіма способами замести сліди своїх воєнних злочинів у нашому місті. Але в них нічого не вийде, весь світ вже фіксує чисельні злочини російської армії у Маріуполі. Кожен злочинець понесе покарання", - додають.

Нагадаємо, за час воєнної агресії в Україні, ворог не одноразово підкреслював свою жорстокість та недолугість. Після того, як весь світ побачив, як рашисти діяли на Києвіщині, дальше путінська армія почала застосовувати крематорії. За допомогою них намається приховати свої звірства. Крім того, як стало відомо російська армія почала воювати навіть зі своїм народом. Зокрема стало відомо, що ворог сам завдав собі ударів по селищу Клімово, що у Брянській області, хоча звинувачував у  цьому Україну. Ці дані підтверджують перехоплені СБУ розмови окупантів.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності