Яхту Медведчука у Хорватії передадуть в АРМА

Яхту Медведчука у Хорватії передадуть в АРМА

Яхта Медведчука коштує близько 200 млн доларів США

Заарештовану раніше яхту народного депутата України Віктора Медведчука у Хорватії передадуть Нацагентству з розшуку та управління активами, одержаними злочинним шляхом (АРМА). Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Офісом Генпрокурора вжито заходи щодо передачі Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, яхти ROYAL ROMANCE, яка відповідно до зібраних доказів у кримінальному провадженні, належить діючому народному депутату України, який підозрюється у вчиненні державної зради та сприянні діяльності терористичних організацій (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 258-3 КК України)", — йдеться на сторінці Офісу генпрокурора.

Наразі яхта вартістю близько 200 млн доларів США, на яку судом раніше накладено арешт у кримінальному провадженні, перебуває у порту міста Рієка, у Хорватії.

Нагадаємо, 92-метрову яхту Віктора Медведчука хорватська поліція заарештувала ще 16 березня. Судно арештували в межах санкцій, запроваджених Європейським Союзом проти Росії, російських олігархів і пов’язаних з ними осіб. Арешт означає, що яхта не зможе залишити межі порту

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності