• Головна
  • Новини
  • Поліція Львівської області працює у посиленому режимі: за добу майже 1,5 тисячі звернень

Поліція Львівської області працює у посиленому режимі: за добу майже 1,5 тисячі звернень

Поліція Львівської області працює у посиленому режимі: за добу майже 1,5 тисячі звернень

Правоохоронці просять дотримуватись вказівок на блок-постах

Поліція Львівської області працює у посиленому режимі. Лише упродовж минулої доби поліцейські отримали 1 389 звернень. По усіх правоохоронці виїжджали на виклики та надавали необхідну допомогу.

Поліцейські надають допомогу вимушеним переселенцям, проводять спільні заходи для забезпечення правопорядку, протидії воєнним загрозам, недопущенню мародерства.

А також спільно з нацгвардійцями, бійцями територіальної оборони, співробітниками інших правоохоронних структур та представниками громадських формувань у посиленому режимі патрулюють вулиці та стоять на блок-постах.

"Правоохоронці ретельно перевіряють документи, особисті речі та транспортні засоби. Просимо водіїв неухильно дотримуватись правил проїзду блокпостів, виконувати вказівки правоохоронців і не здійснювати фото- та відеозйомку", - кажуть у Поліції Львівської області.

Додамо, поліцейські просять водіїв розтонувати вікна в автомобілях. Все для того, щоб правоохоронці могли бачити, хто перебуває у салоні. Аби не довелось це робити під час зупинки авто, рекомендують водіям зняти тонувальну плівку самостійно.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності