Ашан припиняє інвестиції та поставки до росії

Ашан припиняє інвестиції та поставки до росії

Проте поки магазини повністю не закривають

Під тиском тисячі звернень та листів головний офіс мережі гіпермаркетів "Ашан" прийняв рішення згорнути інвестиції та припинити поставки до росії. Про це повідомляють на сторінці "Ашан" в Україні.

"Ми нарешті домоглися від головного офісу, аби компанія припинила інвестиції та поставки в рф. Це лише перший крок, але ми налаштовані боротися далі. Перемога буде за нами!", — йдеться у повідомленні.

В "Ашан" також пояснили, що це рішення означає для росії. Так, у рф тепер не будуть відкривати нові магазини, ремонтувати магазини, які вже існують, не будуть оновлювати ключове програмне забезпечення, наприклад, касове, логістичне, комерційне, а також не будуть постачати імпортні товари до росії, тобто 90% асортименту одягу, взуття, товарів для дому, текстилю.

"Магазини в росії вже зараз збиткові. Вищезазначені санкції призведуть до катастрофічного падіння товарообігу і сплати податків та високої вірогідності банкрутства", — пояснили у мережі "Ашан".

Нагадаємо, раніше мережа гіпермаркетів “Ашан” вирішила не виходити з російського ринку та продовжити свою роботу там. Через це біля гіпермаркету “Ашан” на проспекту Чорновола львів’яни виходили на акцію протесту.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності