Уряд може запровадити безумовний дохід для населення

Уряд може запровадити безумовний дохід для населення

Безумовний дохід можуть отримати й підприємці

Уряд розглядає можливість запровадження так званого безумовного доходу для населення на певний період після завершення війни. Про це в ефірі телемарафону сказав радник президента України Олег Устенко.

"Урядом розглядається можливість запровадження так званого безумовного доходу для нашого населення, яке знаходиться в скрутному становищі. Те, про що говорили в довоєнні роки і що не знаходило підтримки, зараз має працювати. Певні суми будуть виділятися населенню упродовж тривалого проміжку часу після війни", — наголосив Устенко.

Також, за його словами, підтримку отримають і підприємці. Буде проведена повна інвентаризація, яка вже почалася, після чого підприємцям будуть виділяти кошти, щоб компенсувати їм ті збитки, яких вони зазнали.

Олег Устенко підкреслив, що за все має заплатити країна-агресор.

"Обов’язково мають надходити кошти від репарацій та контрибуцій. І з тих джерел упродовж тривалого періоду будуть виділятися кошти на компенсацію повністю знищеного майна наших підприємців", — сказав радник президента.

Додамо, уряд України працює з партнерами, щоб заморожені активи росії пішли на відновлення нашої держави. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що відбудовувати Україну після війни будуть насамперед коштом арештованих активів та репарацій російської федерації.

Нагадаємо, родинам із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки видаватимуть грошову допомогу від Юнісеф.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності